Besiktning tätskikt vid våtrum & badrumsrenovering i Mölndal, Göteborg 

En besiktning är alltid viktig oavsett om det är ett helt nytt badrum eller ett redan befintligt. Då kan du snabbt upptäcka eventuella byggfel och åtgärda dessa innan skadan är skedd. Vår firma har besiktigat badrum och våtrum i flera år och är idag en välrenommerad aktör i branschen och jobbar i Mölndal och runtom i omnejd såsom Lindome, Bifrost, Hills, Kvarnbyn, Toltorpsdalen och Göteborg.

Låt oss hjälpa dig med en kontroll

Med vår ledande firma kan du säkerställa att allt går rätt till vid din renovering. Vi kan vara med från start och göra regelbundna besiktningar så länge arbetet fortlöper. Då ser vi bara till att hålla kontakten under hela processen. Du ska alltid kunna känna högt förtroende för oss.

Experter på slutbesiktning

Slutbesiktning är ett av de viktigaste momenten. Vi kan bland annat göra det på en våtrumsentreprenad eller under en pågående badrumsrenovering. Det är också ett moment under en trestegsbesiktning vilken består av följande:

  • Tätskikt
  • VVS
  • Slutbesiktning

Hög service och hundratals nöjda kunder

Det som gör att vår firma sticker ut från mängden är fokus på ärlighet och personlig kontakt. Det är något som vi alltid värdesätter under alla våra uppdrag. Låt oss därför skicka ett första kostnadsförslag som du kan ta ställning till i lugn och ro.

Kontakta ett bra byggföretag i Mölndal, Göteborg idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här