Takläggning i Mölndal, Göteborg

Har du en fastighet som är i behov av en takrenovering eller reparation? Då är vi helt rätt byggentreprenör för jobbet. Vi har vår bas i Mölndal och utför takläggning och andra byggarbeten i hela Göteborgsregionen. Du hittar tidigare kunder till oss i bland annat Kungälv, Torslanda, på Hisingen och Mölndal. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för din takläggning.

Kontakta våra takläggare i Mölndal

För att komma i kontakt med våra erfarna takmontörer så är ni välkomna att lämna ett meddelande i formuläret till höger för ett gratis prisförslag!

Säkra takläggningar av hög kvalitet

Våra takläggare och plåtslagare levererar resultat av lika hög kvalitet varje gång. Vi tar hand om alla typer av tak, alltid med samma höga kvalitetskrav och fokus på trygghet och säkerhet. Från oss får du totalentreprenad, vi har tillgång till egen byggställning och personal med all kompetens som krävs för små såväl som stora uppdrag. Vi renoverar, reparerar och byter ut:

  • Läckande tak
  • Takpapp och ytpapp
  • Tegel- och plåttak
  • Skorstenar
  • Takkupor

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Vill du att vi ska ge taket på din privatägda bostad en ansiktslyftning? Då kan du ha rätt till rotavdrag. Den vägen kan du sänka kostnaden för takläggningen med upp till 30 procent. Fråga oss bara om “ROT” när du kontaktar oss så kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för din takläggning

Om ditt tak är i behov av en reparation är det ingenting att vänta på – kontakta oss redan idag. Vi tar fram ett kostnadsförslag helt gratis och du förbinder dig inte till någonting. På kostnadsförslaget finns alla utgiftsposter redovisade så du kan enkelt se exakt vad jobbet kostar om det är så att du vill utnyttja rotavdraget.

Kontakta ett bra byggföretag i Mölndal, Göteborg idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här