Renovering Källare. Hisingsbacka Göteborg

En husägare i Hisingsbacka i Göteborg ville göra en källarrenovering i villan. Kunden beskrev arbetets art såhär innan 1:a kontakten: “Vi behöver hjälp att renovera ett rum i vår källare. Rummet är 3,55 x 4,05 m med en takhöjd på 2,3. Två väggar är ytterväggar mot omkringliggande mark (hela rummet är mer eller mindre under markytan). Rivningsarbeten kommer behöva göras med hjälp av starka rivare och hantverkare utgröpning av äldre betonggolv med bilning.
Rummet har använts som ett hobbyrum och planen är att det också ska göra det i fortsättningen. Rummet har varit utsatt för fuktangrepp, men hela rummet och trägolvet (inklusive dess trästomme har rivits ut) så upprustning kan nu ta vid. Tidigare trägolv inklusive stomme har rivits ut.

Det som behövs göras är att ytterväggar ska rivas, och nya stålreglade ytterväggar ska sättas upp. Övriga väggar ska snyggas till med exempelvis gipsskivor. Som golv vill vi antingen har klinkers eller heltäckningsmatta (kräver också lite spackling av underliggande betongplatta), beroende på råd från er och prisskillnaden. Det gamla elementet ska ersätta med ett nytt och mer modernt. Nya eluttag ska dras. Två nya innerdörrar ska sättas in.
Vi önskar att byggnadsarbetet att det utförs under kommande vinter. Huset ligger på Häradsdomarevägen i Backa.” Arbetet gick undan och nu är allt klart.

Vi tog även in en UE från Göteborg för brandisolering av källaren. För att läsa mer om deras tjänster kan ni läsa mer här.

Kontakta oss idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här