Montera IKEA-Kök i Mölndal, Göteborg

IKEA-kök är både snygga och praktiska och förefaller oftast väldigt enkla att sätta ihop. Vi vågar dock lova att resultatet blir mycket bättre om du låter professionella hantverkare sköta arbetet. Vi har stor vana av att montera kök vilket ger dig ett resultat med finess och finish som bara mångårig yrkeserfarenhet kan ge.

Kontakta våra köksmonterare i Mölndal

För att komma i kontakt med våra erfarna köksmonterare så är ni välkomna att lämna ett meddelande i formuläret till höger för ett gratis prisförslag!

Vi monterar kök i hela Göteborgsregionen

Vi har vår bas i Mölndal men ser hela Göteborgstrakten som vårt uppdragsområde. Hittills under vår karriär har vi monterat kök åt nöjda kunder i bland annat Skäggered, Åby, Stensjön och Partille. Du är välkommen att höra av dig du också, en offert från oss är alltid kostnadsfri.

Vi river och monterar

Flexibilitet är ett av våra nyckelord, vilket innebär att vi alltid levererar skräddarsydda lösningar. Vi kan ta hand om hela eller delar av en montering. Vi har dock stor rutin i att prestera utmärkta resultat i allt från kökssnickeri till montering av vitvaror och mycket annat. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att få ett resultat som både ser bra ut och håller för lång tid framöver.

Hör av dig för en kostnadsfri offert och hjälp med eventuellt ROT-avdrag

Om du vill att vi ska montera ett kök i en bostad som du själv äger och bor i kan du ha rätt att sänka totalkostnaden för jobbet med hjälp av rotavdraget. Vi kan hjälpa dig med det om du så önskar. Vi kan också ge dig en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag i Mölndal, Göteborg idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här