Bygga, Montera & Uppföra Växthus i Mölndal, Göteborg

Vi är en pålitlig byggfirma som arbetar i Göteborg och dess omgivningar. Vi tar oss an olika byggprojekt i stadsdelar som Mölndal, Lindome, Bifrost, Hills, Kvarnbyn, Bosgården, Toltorpsdalen, Krokslätt, Stallbacken, Kållered, Tulebo, Livered, Skäggered, Åby och Stensjönch fler. Om du funderar på att bygga ett växthus eller har andra byggplaner, är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder gratis offert utan några förpliktelser. Kom och prata med oss!

Odla året runt med ett orangeri

Att odla växter året runt är en dröm för många. Med ett växthus som är isolerat för alla årstider kan den drömmen bli verklighet. Här är några valmöjligheter du kan fundera över när det gäller ditt växthus.

  • Med isolering för året runt vistelse
  • Med golvvärme så du inte fryser om fötterna
  • Lägg golvet i vackra material
  • Bygg till en kamin eller eldstad i växthuset

Kolla med kommunen om bygglov

Från 2014 har det införts nya regler angående bygglov. Enligt friggebodsreglerna kan du utan bygglov uppföra en eller flera fristående byggnader med en totalyta på upp till 15 kvm på din tomt. Även om du inte behöver bygglov måste du ändå anmäla bygget till kommunen. Ett viktigt krav är att det redan finns en huvudbyggnad på tomten som har byggts med bygglov. Det är också viktigt att notera att det kan finnas lokala villkor som måste följas – du bör alltid dubbelkolla med kommunen där du planerar att bygga för att vara säker på att du följer reglerna.

Kontakta oss

Du kan få en gratis offert från oss utan att behöva binda dig till något. Vi välkomnar dig att kontakta oss för att ta del av detta erbjudande.

 

Kontakta ett bra byggföretag i Mölndal, Göteborg idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här