Bygga Bastu i Lösvirke & Byggsats i Mölndal, Göteborg

Utforska möjligheterna att skapa din helt egna bastuoas med våra skräddarsydda lösningar. Oavsett om du föredrar en traditionell finsk bastu eller en modern design, är vi här för att göra dina drömmar till verklighet. Vi är en byggfirma med bas i Mölndal som utför byggarbeten i hela Göteborgsregionen. Vi är stolta över att ha nöjda kunder i orter som Kållered, Tulebo, Livered och Skäggered. 

Professionell installation,, byggnation och montering

Med vår erfarenhet och expertis garanterar vi en smidig och professionell installation av din bastu. Vi tar hand om allt från montering av lösvirke till noggrann placering av byggsatser för att säkerställa att din bastu blir precis som du önskar.

Maximera avkopplingen med skräddarsydda lösningar

Vårt mål är att skapa en bastu som är skräddarsydd för din avkoppling och välbefinnande. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en bastu där du kan koppla av och njuta till fullo.

Effektiv och kostnadsbesparande byggprocess med ROT-avdraget

Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du minska dina totala kostnader för din bastuinstallation. Vi vägleder dig genom processen och hjälper dig dra nytta av detta skatteavdrag för att göra din bastudröm mer överkomlig.

Kontakta oss för din skräddarsydda offert

Ta det första steget mot din drömbastu idag genom att kontakta oss för en skräddarsydd offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa din perfekta avkopplingszon hemma i Göteborg.

Kontakta ett bra byggföretag i Mölndal, Göteborg idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här