Bygga Bodar i Mölndal, Göteborg

Friggebodar och förråd erbjuder en värld av möjligheter utan bygglovsprocessen i Göteborg. Dessa flexibla strukturer kan användas för allt från förvaring till hobbyrum eller uthyrningsrum, helt enligt dina önskemål. Som totalentreprenör tar vi ansvar för att bygga din bod från början till slut.

Från enkla till mer avancerade bodar

Vi kan göra allt från små bodar och skjul till utrymmen att förvara cyklar i samt små hus som man inte behöver bygglov för. Vi gör snygga och praktiska lösningar för människor som bor i vanliga hus och för de som bor i lägenheter som de äger tillsammans med andra. Vi har byggt bodar Mölndal, Lindome, Bifrost, Hills, Kvarnbyn, Bosgården m.fl.

Oftast fritt från bygglov

Du kan bygga en eller flera friggebodar utan att behöva ansöka om bygglov. Men det finns vissa regler att följa, till exempel får boden inte placeras närmare än 4,5 meter från tomtgränsen. Vi rekommenderar alltid att du först kontaktar byggnadsnämnden i din kommun för att få reda på vilka regler som gäller för just ditt byggprojekt. På det sättet kan du undvika eventuella problem och se till att allt går smidigt till.

Kontakta oss för ett prisförslag

Vi erbjuder kostnadsfria offerter för att bygga din bod precis enligt dina önskemål. Oavsett om du behöver mer förvaringsutrymme, en mysig gäststuga eller ett praktiskt verktygsskjul, är vårt team här för att hjälpa dig. Kontakta våra projektledare idag för att komma igång med ditt nya byggprojekt. Vi ser fram emot att skapa din drömbod tillsammans med dig!

Kontakta ett bra byggföretag i Mölndal, Göteborg idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här