Badrumsrenovering i Mölndal, Göteborg

Vi är en byggfirma med bas i Mölndal som utför badrumsrenoveringar i hela Göteborgsregionen. Vi är stolta över att ha nöjda kunder i orter som Kållered, Tulebo, Livered och Skäggered. Vi genomför alla moment av en badrumsrenovering med samma professionalism och känsla för finish. Därför garanterar vi att vi kan leverera ett resultat med lång hållbarhet som både höjer livskvaliteten och värdet av fastigheten där arbetet utförs.

Kontakta våra byggare i Mölndal

För att komma i kontakt med våra erfarna badrumsrenoverare så är ni välkomna att lämna ett meddelande i formuläret till höger för ett gratis prisförslag!

Bekväm komfort och kvalitativ lyx

Vill du lyxa till badrummet med golvvärme? Eller vill du ha en mönstersatt plattsättning? Oavsett om du vill fräscha upp ett badrum som sett bättre dagar, eller lyfta ett redan fint badrum för högre livskvalitet så är vi säkra på att du kommer bli nöjd med vad vi presterar. Från flytspackling till kakling, hos oss får du en flexibel helhetslösning för allt från hur jobbet utförs, till när vi gör det.

Helhetslösningar för ditt badrum

Vi erbjuder totalentreprenad när det gäller badrumsrenoveringar. Det betyder att vi kan ta oss an hela renoveringen utan att du behöver anlita separata underentreprenörer för olika delar av jobbet. I vårt arbetslag finns personal med all kompetens som krävs, från rörmokare och VVS-installatörer till plattsättare och finsnickare. Självklart har vi certifikat för arbeten i våtrum.

Få en kostnadsfri offert för en badrumsrenovering

Kontakta oss och presentera dina önskemål så återkopplar vi inom kort med ett kostnadsförslag. Du förbinder dig inte till något utan kan ta ställning till offerten i lugn och ro. Om du beslutar dig för att ge oss jobbet så startar vi så snart det passar bäst för dig.

Kontakta ett bra byggföretag i Mölndal, Göteborg idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här